Vegansk livsstil

Proteiner som Veganer

protein

Hej allesammen !!

Hvor er det jeg får mit protein fra når jeg ikke spiser kød?

Som sagt før kan jeg rigtigt godt lide at styrketræne og dertil hører sig altid at man skal spise en masse PROTEIN, og hvor får man så det fra når man er veganer ? Jo, bare rolig der er en masse gode kilder til at få sin protein fra som veganer!

De fleste mennesker som spiser animalsk tror ikke på at det kan lade sig gøre at spise vegansk og samtidigt dække proteinbehovet, men det kan det Vores jord er fyldt med alt hvad vi mere eller mindre har brug for i vores planter.

De steder man bl.a. især finder protein:

-Soya Bønner

-Røde linser

-Brune linser

-Hvide bønner

-Kikærter

-Hørfrø

-Peaunut

-Peaunutbutter

-Pistacienødder

-Mandler

Dette er kun nogle af kilderne hvor man kan finde sine proteiner, på en vegansk livsstil. Man skal dog ofte spise en del mere i forhold til hvis man kun spiste kød, men du får også en masse gode næringsstoffer med.

Hvis det er sådan at man gerne vil være sikker på at få proteiner nok og ikke er sikker på at få nok igennem kosten kan man altid købe soya protein pulver. Jeg drikker selv soya protein efter min træning. Der er ikke lige så mange forskellige smagsvarianter som med whey protein, men det smager udemærket og er dejligt fordi det ikke kommer fra dyr. Der til skal der lige siges at der er mere protein i soya protein pr. 100g end der er i whey.

På bodylab.dk (link nederst i indlægget) kan du købe 2 forskellige varianter af soya protein, natural som er god til bagværk, og jordbær som kan bruges til shake. Der findes også ris protein, hvilket jeg ikke bryder mig særlig meget om, men dette er jo en smagssag og man skal selv finde ud af hvad man synes er godt.

 

Og HVIS man ikke vil købe protein pulver og gerne vil have rigtig mad med en masse proteiner så kan man købe bønnepasta, som er vegansk og fyldt med proteiner, faktisk 42 g på 100g (tørvægt) !! Ud over bønnepasta er der også soy4you som har 65 g protein pr. 100g i tør form (det skal blandes op med vand) og vegetarian taco mix fra Santa Maria, hvor der er 44 g protein pr. 100 g i tør form (det skal blandes op med vand), som begge er kød erstatning, men der er stadig meget protein pr. 100g efter tilberedning !! og så smager det super godt og der er ingen dyr der er gået til spilde!!!

KYS og kram her fra 🙂



(dette indlæg indeholder affiliater)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk livsstil