Hår Kur | Hair

Overgang til veganer

IMG_3839

 

Jeg vil fortælle lidt om hvordan jeg gik fra at spise animalske produkter og til at leve på en plantebaseret livsstil.

Jeg startede tilbage i juli- august måned 2014, hvor jeg langsomt begyndte at skære de animalske produkter ud af min kost. Selve delen med at tage kødet ud af kosten var ikke et problem for mig, jeg er ikke så vild med kød, så den var hurtig overstået. Det der var sværeste ved hele den skiftning fra animalske til plantebaseret livsstil var alle de produkter vi får ud af dyrene mens de er levende, mælk, ost, æg osv. den var hård. Det værste er jeg elsker hytteost, hytteost kage (mor laver en fantastisk hytteost kage), is, slik og chokolade, hvid chokolade. Det var nok det sværeste for mig at tage ud af kosten. Søde sager har en god plads i mit hjerte, men det kan godt ændres hvis man vil det nok, jeg har fundet andre alternativer til de søde sager, NYE søde sager.

 

En godt tip er at tage det stille og rolig,  langsomt skift tingende ud med andre alternativer og lær hvad der er i de forskellige produkter, hvad du må få og hvad du ikke må få længere.

Jeg har ikke nok styrke til at tage en kold tyrker og droppe alt på en gang, derfor tog jeg det stille og roligt. Man undre sig over hvor mange af vores hverdags produkter der indeholder animalske elementer.

Man lære hurtigt hvad det er man skal kigge efter og så bliver det hele meget lettere når du skal ud og handle ind til aftensmaden. Man kan også starte med en dag i ugen at undlade at spise animalske produkter, det hjælper også en hel del, og så kan man altid lave det til en dag mere i ugen og en mere…

 

See You Later

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hår Kur | Hair