Piercinger til sommeren

Hej igen verden!

img_7713

Hej allesammen !

Jeg har tænkt længe om jeg skulle slette bloggen og starte på en ny ?! Jeg tror jeg har tænk på det i over 4 måneder nu! Men hjælper det virkelig at slette noget og starte forfra? Kommer man så virkelig igang?

Jeg har prøvet mange gange efterhånden at starte forfra, men det har aldrig hjulpet mig, det er som om jeg ikke kan holde skrivningen ved, selv om jeg faktisk godt kan lide at skrive, ikke fordi jeg er særlig god til det, men det giver et eller andet at få skrevet tanker og hvad man lige har på hjertet ned på papir, eller skrive det ned på en computer! 🙂

Så jeg er kommet frem til at lade det gamle blive og bare “starte” forfra oven i det gamle blog, så kan man stadig se hvordan det var den gang jeg startede denne blog og hvor dårlig jeg har været til at holde det ved lige 😀  Haha

Her er et billede af hvordan jeg ser ud nu!
Jeg er stadig igang med uddannelsen til kosmetiker og har et år tilbage, jeg skal til svendeprøve til september, så der er ikke så lang tid tilbage igen!

Håber du vil følge med her på bloggen om min hverdag og tanker!

 

Kys og kram her fra <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piercinger til sommeren