Se mit nye hår !! 

Piercinger til sommeren

Bodymod

Hej allesammen !!

Da sommeren endelig er over os og vejret bliver meget varmere er det også på tide at få nogle flotte nye piercinger til sommer seasonen !

Jeg har efterhånden en del piercinger, og det er lidt min måde at udsmykke min krop på, nogle har en masse tatoveringer, jeg kan godt lide piercinger da de altid kan tages ud, hvis man fortryder, det efterlader dog et ar, men med en tatovering skal man ofre endnu flere penge på at få dem fjernet.

Med piersinger kan de skifte ud og så har man lidt et nyt look, alt efter farve og form som man vælger i sit smykke. Jeg har en i navlen, i læben, 7 “normale” huller i ørerne til sammen og en strech i mit højre øre.

På BodyMod.dk har jeg købt mange af mine piercinger, det var faktisk en veninde der fortalte mig om dem i sin tid. På billedet øverst ses nogle at de flotte piercinger jeg godt kunne tænke mig at få nu her til sommeren. BodyMod.dk er super billigt og de har noget for en hver smag og der kommer hele tiden nye piercinger.

Jeg kan bruge alt for lang tid på at kigge på deres stor udvalg, og elsker at kigge deres udvalg igennem, jeg får altid lagt meget i kurven og vælger gerne noget fra, jeg kan jo ikke bruge 3 navlepiercinger på en gang! De har fri fragt ved køb over 99 kr. hvilket ikke er svært at nå op på og derfor behøver man ikke købe alle smykkerne på en gang, og især ikke når pengende ikke rækker så lang i løbet af måneden 😀 Hahah

billige smykker og billig fragt ?! Hvad er der ikke at elske ved BodyMod? Jeg kan ikke finde noget for pakken kommer også super hurtigt, fra dag til dag hvis du bestiller inden deres frist som altid kan ses på siden 🙂

Ha en super dejlig dag alle sammen og nyd nu dagen!

 


(dette indlæg indeholder affiliere)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår !!