Lidt om mig

Fitness pige

  

Hej alleammen !!

Ja, jeg træner en lille smule, det er ikke noget ekstremt jeg træner eller fordi jeg stiller op til noget, det er jeg langt fra i stand til at kunne gøre.

Jeg har siden jeg var 18 år trænet i et fitness center, den gang var det længe ikke så seriøst som nu, det var godt nok 3-4 gange i ugen og nogle gange kun 2 gange i ugen, og ikke med nok vægt på overhovedet!!

Så begyndte jeg at løbe og på 3 måneder havde jeg trænet mig selv op til at løbe 10 km ud i et, uden pause. Det var fantastisk! men så stoppede jeg lidt med at løbe og nu kan jeg ikke engang løbe 500 m uden at være ved at dø! 😀

Nu har jeg så fundet kærligheden i fitness centeret, det er et on, off kærligheds forhold jeg har til centeret. Nogle gange er jeg der hver dag og alt går super, og med et, så gider jeg ikke mere overhovedet!

 

Ogggg!! Nu er jeg igang og det køre og det har det gjort i lidt over 5 uger, så det er super fedt, nu skal det bare fortsætte så der kan ske en forskel og jeg kan se fremskridt!
Det er nok der jeg fejler lidt, kan jeg ikke se der sker noget mister jeg modet og fremskridt går langsomt !!

Jeg er ikke den stærkeste eller mest fitte pige, men jeg elsker at træne og allermest at styrketræne!

Håber på at kunne vise fremskridts billeder og at det måske kan hjælpe med at motivere mig og andre til at træne.

Så kom op af sofaen eller hvor du nu sidder og være aktiv i 30 min til en 1 time.

 

Kys kys her fra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig