VEGAN

NEJ TAK +

aviser

I går skrev jeg, at jeg bruger app’en MINE TILBUD og vil dertil skrive dagens indlæg om REKLAMER NEJ TAK som jeg synes er en fantastisk ordning. PostDanmark giver dig muligheden for at sige nej tak til alle de reklamer der hver uge bliver lavet og sendt ud til de danske hjem, eller NEJ TAK + som giver dig mulighed for stadig at få de reklamer du meget gerne vil læse igennem for at se ugens tilbud, men undgå alle dem du alligevel ikke ønsker. Vi får så mange reklamer og over halvdelen alligevel ikke bliver læst igennem.

Vi har alt for mange reklamer i danmark, og de fleste går direkte fra postkassen og lige ned i skraldespanden, det er en skam og stort spild, tænk på jorden og de ressourcer vi har tilbage.

 

Så mange reklamer omdeles hvertår

En dansk husstand modtager årligt 55 kg reklamer

ca. 26% af danskerne har et Reklamer Nej Tak skilt

ca. 37% af københavnerne har et Nej Tak skilt

Årligt omdeles der 112.144 ton reklamer

Det er 8,12% af DKs årlige forbrug af nyt papir

Reklamerne udleder 257.931 ton CO2 årligt

Kilde: reklamer-jatak.dk

 

SPAM 

Dette førere videre til at reklamer og gratis aviser i postkassen er spam, da det ikke er noget vi selv har sagt ja til at få, og spam er ulovligt i Danmark, ja hele verden, men hvorfor bliver vi så ved ?

Er det ikke på tide at afskaffe reklamer ? Flere og flere danskere vælger reklamer fra eller vælger Nej tak +, hvorfor afskaffer vi så ikke bare reklamerne og laver det om til at man selv aktivt skal til vælge reklamer til (og så kun dem man ønsker)

Stort set alle har også en smartphone og kan hente appen ‘mine tilbud’ ned så er alle reklamerne på mobilen og vi sparer på papiret !! Jaaaah det er jo en super idé !!

 

Igen så har vi et problem med de ældre og at de ikke har mobil og ikke kan finde ud af at tilmelde sig osv. og det har jeg fuld forståelse for, har selv en bedste der ikke kan finde ud af en computer 🙂 (elsker dig stadig bedste)

Men hvad er det ellers man har ens børn til? det eneste det kræver er, at en har internet forbindelse at så tilmelde de reklamer de ældre gerne vil modtage?,,, det tager ikke mere end 5 min at oprette sig på Nej tak + og de fleste har vel et barn eller en ven som har en der ville kunne hjælpe med at tilmelde en.

 

Det jeg vil sige med hele dette indlæg er at jeg mener alle burde tilmelde sig Nej tak + eller vælge reklamer helt fra da de altid er til at finde i appen (mine tilbud) eller på internettet, så vi kan slide det mindre på miljøet.

Lad os starte et sted der er let at starte for at gøre det til et bedre og flottere Danmark.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGAN