FLAWLESS

Hår farvning

min hår historie3 min hår historie2

Ak ja de kære hår farver!

Jeg tror jeg har været igennem dem alle mere eller mindre, siden jeg rigtig fik lov til at farve mit hår af min mor.

Jeg har i folkeskolen prøvet hår farve som blev vasket ud med tiden og i slutningen af 8 eller sådan noget fik jeg endelig lov til at farve mit hår “rigtigt” og det blev sort det skulle være!

Billederne her er sat op i rigtig rækkefølge efter hvordan jeg har farvet det. billede 3 øverst er min egen naturlige hårfarve. Alle de her billeder er delt ud på 7 år. med i alt 3,5/ 4 år hvor håret ikke er blevet farvet.

På billede 3 tog det mig ca. 2 år at få alt tideliger farve ud af håret, og det sidste billede (nederst højre) er fra januar hvor jeg lige har rundet et år uden at farve mit hår.

 

Det sværeste er at se på gamle billeder af mit hår, for jeg har sådan lyst til at farve det igen og have vildt farvet hår! Jeg var så glad for det og savner det virkelig meget, men det går ikke, mit hår var så ødelagt af alt det farvning og nu skal det altså ud så jeg kan få et sundt hår og så må vi se om jeg ender med at farve det når det er sundt igen 😉 Haha så kan jeg ødelægge det igen.

 

See You Later

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLAWLESS